לוקוס אפוי

לוקוס אפוי

תיאור המתכון

לפניכם מתכון נפלא: לוקוס אפוי עם עגבניות שרי, שום, קורנית, שמן זית וקרם חומוס בצד, של השף צ'רלי פדידה ממסעדת אוליב ליף במלון שרתון תל אביב.

מרכיבים

אופן ההכנה

הכנת הדג: חותכים פילה לוקוס למנות של 200 גר' כל אחת, מתבלים במלח ופלפל. מתבלים את פילה עגבניות השרי עם מלח, פלפל, קורנית ושמן זית ומסדרים על גבי הדג בצורה של קשקשים. מניחים על גבי מגש עם נייר פרגמנט ומכניסים לתנור שחומם מראש לטמפ' של 180 מעלות למשך 12-15 דקות.
סלסת זיתים: מערבבים את כל המצרכים, מתבלים במלח, פלפל ושמן זית.
קרם החומוס: מכניסים את כל המצרכים למעבד מזון ומערבלים עד לקבלת מרקם קרם. טועמים ומשלימים במידת הצורך.

המתכון באדיבות
מסעדת אוליב ליף הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב הצג טלפון