טרטר דג ורימונים

טרטר דג ורימונים

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לטרטר דג ורימונים ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

קוצצים את הדג לקוביות בערך בגודל חצי ס''מ.
מערבבים בקערה עם השמן, הרימונים, השאלוט והנענע ושומרים בקירור עד להגשה (רצוי לא יותר משעה-שעתיים).
סמוך להגשה מוסיפים את הלימון, המלח והפלפל לפי הטעם
מניחים על הצלחות כף גדושה של יוגורט.
מניחים על היוגורט כף גדושה של הטרטר ומגישים מיד.

* לפרזנטציה מרשימה וחגיגית אפשר לעצב את הטרטר לתבנית עגולה (רינג).
*ניתן לשלב רכז רימונים קנוי (זמין ברוב המרכולים) בתיבול הטרטר או לקישוט.

המתכון באדיבות
בית קפה גרציא קפה ותוצרת קיבוץ העוגן, קיבוץ העוגן הצג טלפון