טרטר דג ורימונים

טרטר דג ורימונים

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לטרטר דג ורימונים ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

סופרה ראשון לציון

אופן ההכנה

קוצצים את הדג לקוביות בערך בגודל חצי ס''מ.
מערבבים בקערה עם השמן, הרימונים, השאלוט והנענע ושומרים בקירור עד להגשה (רצוי לא יותר משעה-שעתיים).
סמוך להגשה מוסיפים את הלימון, המלח והפלפל לפי הטעם
מניחים על הצלחות כף גדושה של יוגורט.
מניחים על היוגורט כף גדושה של הטרטר ומגישים מיד.

* לפרזנטציה מרשימה וחגיגית אפשר לעצב את הטרטר לתבנית עגולה (רינג).
*ניתן לשלב רכז רימונים קנוי (זמין ברוב המרכולים) בתיבול הטרטר או לקישוט.

המתכון באדיבות
בית קפה גרציא קפה ותוצרת קיבוץ העוגן, קיבוץ העוגן הצג טלפון
לחם בשר הרצליה אירועים חדש