Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > קציצות דג בסגנון אסייתי
לחם בשר הרצליה

קציצות דג בסגנון אסייתי

קציצות דג בסגנון אסייתי

תיאור המתכון

קציצות דג בסגנון אסייתי (גפילטע-פיש אסיאתי) של השף בן נרושביץ, ''מכללת השף'' ברחבי הארץ

מרכיבים

אופן ההכנה

מערבבים היטב את כל החומרים של הקציצות ומניחים במקרר לשעה.
במקביל מניחים בסיר את שמן הסומסום ומטגנים קלות את הג'ינג'ר עם השום והעגבניות.
מוסיפים את ציר העוף והבזיליקום ומבשלים כ- 20 דקות.
מוסיפים את חלב הקוקוס והסויה וממשיכים לבשל עד לרתיחה.
מכינים מהתערובת קציצות ומפילים לסיר בעדינות ממשיכים לבשל עוד כחצי שעה ומגישים.

המתכון באדיבות
בית ספר לבישול מכללת השף מלון גולדן טוליפ, באר שבע הצג טלפון
לחם בשר הרצליה אירועים חדש