Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> כרעי עוף במלית תפוחים וערמונים
לחם בשר הרצליה

כרעי עוף במלית תפוחים וערמונים

כרעי עוף במלית תפוחים וערמונים

תיאור המתכון

באדיבות שף, דודו גרינברג - מכללת השף

מרכיבים

אופן ההכנה

במחבת נחמם מעט את שמן הזית ונוסיף את התפוחים. נקפיץ למשך כחמש דקות עד להתרככות חלקית של התפוחים, נוסיף את הקינמון והסוכר ונקפיץ עוד חצי דקה, נסיר מהאש, נעביר לקערה ונקרר.
לקערה נוסיף את כל שאר החומרים מלבד העוף והחומרים למריחה ונערבב טוב.
נמלא טוב את הכרעיים ונניח בתבנית עם נייר אפייה.
נערבב את כל החומרים למריחה ונבריש את העוף.
נכסה עם נייר כסף ונכניס לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות למשך שעה ורבע.
חמש דקות לפני הסוף נוריד את נייר הכסף להשחמה.
ניתן להגיש עם עגבניות שרי צלויות ואורז מתובל בחצילים מטוגנים וכוסברה.

המתכון באדיבות
בית ספר לבישול מכללת השף מלון גולדן טוליפ, באר שבע הצג טלפון
לחם בשר הרצליה אירועים חדש