מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכונים מיוחדים> אוזני המן במילוי מרציפן לפורים

אוזני המן במילוי מרציפן לפורים

אוזני המן במילוי מרציפן לפורים

תיאור המתכון

מתכון לאוזני המן, במילוי מרציפן, של פוד ארט.
המתכון של אוזני המן לחג פורים.

מרכיבים

אופן ההכנה

הבצק –
יש לשים את כל חומרי הבצק היבשים יחדיו (ללא הביצה) בפוד פרוססור ולהוסיף פנימה את קוביות החמאה. ברגע שהחומרים הופכים לבצק אחיד יש להוסיף את הביצה ולאחר מכן לתת לבצק ''לנוח'' במקרר לשעתיים.

המרציפן-
לשים את כל החומרים יחדיו למעט זמן במעבד מזון - לוודא שהמלית לא תתקשה יתר על המידה.
לאחר מכן לרדד וליצור ממנו עיגולים (בעזרת כוס).
למרוח את שולי העיגול בביצה שתשמש כדבק לסגירת אוזן המן.
ליצור עיגול קטן של מרציפן, להכניס פנימה וליצור משולש.
יש לאפות בחום של 150 מעלות ולאחר שהוצאנו מהתנור נקשט עם מעט אבקת סוכר.

*את אבקת השקדים ניתן לרכוש בחנויות האפיה המובחרות – ריבלין, גרופשטיין, 4 chef.

המתכון באדיבות
מסעדת פוד ארט שדרות שאול המלך 23, תל אביב הצג טלפון