Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> דואט צלעות טלה ומדליוני פילה בקר
לחם בשר הרצליה

דואט צלעות טלה ומדליוני פילה בקר

דואט צלעות טלה ומדליוני פילה בקר

תיאור המתכון

מתכון השף רמי סוויסה לט"ו באב
דן גורמה, המרכז הישראלי ללימודים קולינאריים - רשת מלונות דן

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן הכנת המנה:
לחמם 2 כפות שמן במחבת. מקפיצים את בצלצלי השאלוט לצבע זהוב ומוסיפים את הפטריות, הטימין והעגבניות. מקפיצים למשך 2 דקות על אש בינונית ומעבירים למסננת. מתבלים.
מניחים את הפסטה השזורה כמחצלת על ניילון נצמד. במרכז מניחים את מילוי הפטריות. אוספים את הקצוות לצורת כדור ומהדקים בעזרת הניילון הנצמד. לפני ההגשה מחממים באדים, בסיר מים ורשת.

אופן הכנת הרוטב:
מצמצמים על אש בינונית את היין, הבצלצלים, הטימין והפלפל ב-50% ומסננים לנוזל נקי. מחברים את היין המצומצם עם ציר הבקר. לצמצם עד לחיבור טעם וארומה וקבלת רוטב סמיך. מתבלים ושומרים חם.

אופן הכנת הבשר:
יש להוציא את הבשרים מן המקרר כ-10 דקות לפני ההכנה. מחממים מחבת פסים, ומוסיפים 2 כפות שמן. מניחים את הבשרים וצולים משני הצדדים לדרגת הכנה רצויה. מניחים את הבשרים בצלחת ואת שאריות השומן מסלקים. מוסיפים את הרוטב למחבת החמה להורדת משקעים, מערבבים מעט ויוצקים על הבשר. מוסיפים למנה את הפסטה השזורה. מקשטים ומגישים.

המתכון באדיבות
מסעדת דן גורמה אלחנן 17, מרכז הכרמל חיפה, חיפה הצג טלפון

תגובות

  1. תגובה מתן כיתת חיילים (23/02/2011 19:19:00)
    שף רמי אחלה מתכון שבעולם
לחם בשר הרצליה אירועים חדש