מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני קינוחים> קרם שוקולד חם מוגש עם גלידת וניל

קרם שוקולד חם מוגש עם גלידת וניל

קרם שוקולד חם מוגש עם גלידת וניל

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לקרם שוקולד חם מוגש עם גלידת וניל ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מרתיחים מים בסיר גדול ועליו מניחים סיר נוסף (באן מארי) ובו ממיסים שוקולד קקאו וחמאה.
מוסיפים את הסוכר ולבסוף את אבקת הסוכר. מערבבים היטב.
בקערה מקציפים קלות את החלבונים רק עד שיקבלו מעט נפח. בנפרד מקציפים גם את החלמונים.
מורידים את הסיר ובו תערובת השוקולד מהאש ומוסיפים במהירות את החלמונים פנימה. לבסוף מוסיפים פנימה את החלבונים המוקצפים קלות. לערבב בתנועות עטיפה.
מוזגים לצלחות קרם ברולה אישיות ומכניסים לתנור בטמפרטורה של 210 מעלות לשבע דקות.
להוציא מהתנור ולהגיש עם כדור גלידת וניל ועלה נענע לקישוט.

המתכון באדיבות
מסעדת שה רומי הרצל 10, תל אביב הצג טלפון