קרם שוקולד חם מוגש עם גלידת וניל
- מתאים ל: 2 מנות
- זמן הכנה: חצי שעה
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לקרם שוקולד חם מוגש עם גלידת וניל ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 100 ג' שוקולד מריר
- 3 כפות קקאו
- 2 חלמונים
- 4 חלבונים
- 1 כפית תמצית וניל
- 5 כפות אבקת סוכר
- 100 ג' סוכר
- 60 ג' חמאה
אופן ההכנה
מרתיחים מים בסיר גדול ועליו מניחים סיר נוסף (באן מארי) ובו ממיסים שוקולד קקאו וחמאה.
מוסיפים את הסוכר ולבסוף את אבקת הסוכר. מערבבים היטב.
בקערה מקציפים קלות את החלבונים רק עד שיקבלו מעט נפח. בנפרד מקציפים גם את החלמונים.
מורידים את הסיר ובו תערובת השוקולד מהאש ומוסיפים במהירות את החלמונים פנימה. לבסוף מוסיפים פנימה את החלבונים המוקצפים קלות. לערבב בתנועות עטיפה.
מוזגים לצלחות קרם ברולה אישיות ומכניסים לתנור בטמפרטורה של 210 מעלות לשבע דקות.
להוציא מהתנור ולהגיש עם כדור גלידת וניל ועלה נענע לקישוט.
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר
המתכון באדיבות
|
מסעדת שה רומי
הרצל 10, תל אביב
הצג טלפון
03-5175474
|