מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> סומברלה קון קרנה אי פויזו עם אורז מקסיקני

סומברלה קון קרנה אי פויזו עם אורז מקסיקני

סומברלה קון קרנה אי פויזו עם אורז מקסיקני

תיאור המתכון

ארוחה עם סומברורו
מיכאל סיידו
שי דויד

מרכיבים

אופן ההכנה

הסומברלה:
1. מערבבים את שמן הזית, השום ותבלין הקייג'ון.יוצקים מחצית מהתערובת על רצועותת העוף ומחצית על רצועות האנטרקוט.מערבבים ומניחים במקרר ל 4-6 שעות.
2. מחממים במחבת גדולה מעט שמן זית, מטגנים את הבצל והשום עד להזהבה.מוסיפים את הפלפלים והפלפל החריף ומטגנים כ- 2 דקות.
3. מוסיפים את רצועות העוף וממשיכים לטגן.כשצבען הופף ללבן מוסיפים את האנטרקוט וממשיכים לטגן עד לדרגת עשייה מדיום .
4. מוסיפים את היין ומבשלים כ-5 דקות.
5. מוסיפים את גרגרי התירס ואת רוטב הצ'יפולה ומבשליםכ-דקות עד להסמכת התבשיל.
האורז:
1. מטגנים את הבצל
2. מחממים בסיר את השמן ומוסיפים את האורז והתבלין המקסיקאי מערבבים בכף עץ כשתי דקות.
מוסיפים את המים ובוחשים.
3. מוסיפים את גרעיני התירס,הפלפלים ובצל ומערבבים.
4. מניחים על פני סיר מגבת ועליה מכסה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-15 דקות .מורידים מהאש ומשאירים את הסיר מכוסה 15 דקות נוספות ,כדי שהאורז יספוג את הנוזלים.
5.מערבבים בעדינות בעזרת מזלג.

הערות

מניחים מהסומברלה על מצע של אורז מקסיקאי, ומקשטים בכוסברא.

המתכון באדיבות
מסעדת מקסיקנה בוגרשוב בוגרשוב 7, פינת בן יהודה 41 , תל אביב הצג טלפון