פירות יער בקרם וניל מחוזק במונין וניל וברנדי
- מתאים ל: 2 מנות
- זמן הכנה: 30 דקות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
לכבוד ט"ו באב
מרכיבים
- לרוטב:
- 100 מל' שמנת מתוקה
אופן ההכנה
משרים את פירות היער בברנדי וסוכר וניל ושמים בצד
בסיר קטן שמים חלב שמנת וחצי מכמות הסוכר ומקל וניל מביאים לרתיחה ומורדים מהאש
בנפרד טורפים חלמונים עם יתרת הסוכר ומשווים טמפ' עם השמנת שרתחה.
מחיזירם לאש נמוכה ומסמיכים (בערך 2 ד')מסננים ומעבירים לכלי ושמים מעל קערה עם מי קרח. מקררים לגמרי!!
מסננים קלות את הפירות מהברנדי ושמים בכוס מרטיני יוצקים מעל רוטב וניל ומגישים
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר
המתכון באדיבות
|
מסעדת פיתויים
רחל אמנו 5, ירושלים
הצג טלפון
02-5662899
|