עוגת פרג-שוקולד נימוחה
- מתאים ל: 16 מנות
- זמן הכנה: שעה וחצי
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
רוצים לשדרג את עוגת יום ההולדת הקלאסית? לפניכם מתכון לעוגה משובחת ומתוקה במיוחד, מבית היוצר של מותק בזכרון יעקב.
מרכיבים
- 100 גרם חמאה
- 60 גרם סוכר ועוד 140 גרם סוכר בנפרד
- 6 חלבונים
- 6 חלמונים
- 3 כפות יין אדום מתוק
- תערובת יבשה:
- 200 גרם פרג טחון טרי
- 150 גרם מטבעות שוקולד קטנטנים או שוקולד מגורר גס
- 2.5 כפיות גדושות פרורי לחם
- 1 חבילה סוכר וניל
- גרידת לימון מלימון אחד
אופן ההכנה
1. להקציף את החמאה עם 60 גרם סוכר והחלמונים
2. להקציף את החלבונים עם 140 גרם סוכר
3. לערבב ידנית את שתי התערובות
4. להוסיף לסרוגין את החומרים מהתערובת היבשה ואת היין.
5. ליצוק לתבנית ''24 בחום ° 170 במשך 50 דקות ולהגיש.
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר
המתכון באדיבות
|
מסעדת מותק
המייסדים 42, על דרך היין - בדרך היורדת מהמדרחוב לכיוון היקב, זכרון יעקב
הצג טלפון
04-6292918
|