Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> פרגיות ברוטב פסיפלורה בתוספת פירה שורשים ופסיפלורה
לחם בשר הרצליה

פרגיות ברוטב פסיפלורה בתוספת פירה שורשים ופסיפלורה

פרגיות ברוטב פסיפלורה בתוספת פירה שורשים ופסיפלורה

תיאור המתכון

לרגל ט'ו באב מציע השף דודו גרינברג מ'מכללת השף' מתכונים מענגים על בסיס פרי האהבה פסיפלורה.

מרכיבים

אופן ההכנה

הכנה לפרגיות:

נכניס למעבד מזון את הפטרוזיליה, כוסברה, שום, צנובר, שקדים,שמן זית, פסיפלורה, מלח, פלפל ונטחן עד לקבלת מחית.

ננקה טוב את הפרגיות משומנים עודפים ונמרח את הפרגית מהחלק הפנימי ונגלגל. בסיום הגלגול ננעץ קיסם על מנת שהגלילה לא תיפתח ונסגור במחבת חמה עם מעט שמן זית עד שהוא משנה את צבעו מכל הכיוונים. נעביר לתבנית אפייה ונכניס לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות להמשך בישול למשך כ-15 עד 20 דקות.

אופן הכנה :

לפירה:

לתוך סיר עם מים נכניס את הפטרוזיליה, סלרי, תפו'א ותחתיות ארטישוק ונבשל עד להתרככות מלאה של כל החומרים ונוריד מהאש.

נסנן את המים ונמעך טוב את החומרים יחד עם המחמאה ולאחר מכן נעביר דרך מסננת על מנת לקבל מחית חלקה, נוסיף את הפסיפלורה, מלח ופלפל ונניח בצד


להגשה :

בצלחת מעורכת נסדר שני גלילות של פרגיות כאשר הן חתוכות באלכסון ומיושרות בצדדים על מנת שנוכל להעמיד אותן, בקצה נניח תחתית ארטישוק שהוקפצה בשמן זית וטימין ובתוכה נשים כף מהפירה, מלמעלה נזליף מעט מהרוטב ונניח גבעול טימין מעל.



המתכון באדיבות
בית ספר לבישול מכללת השף מלון גולדן טוליפ, באר שבע הצג טלפון
לחם בשר הרצליה אירועים חדש