מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

עוגיות פלורנטין

עוגיות פלורנטין

תיאור המתכון

מכורים לממתקים ומתים לגוון? לפניכם מתכון לממתק אמיתי שהוא הצלחה בטוחה- עוגיה איטלקית דקה ופריכה, עם הפתעות של פירות יבשים ודבש.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מערבבים במיקסר בעזרת וו גיטרה את החמאה ואבקת הסוכר, מוסיפים את הביצה, הקמח ואגוזי הלוז.
2. מערבבים מעט ככל האפשר עד לקבלת בצק אחיד.
3. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומניחים למשך 4 שעות במקרר.
4. מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעובי 1/2 ס''מ, מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בטמפ' של 175 מעלות עד להזהבה קלה ומקררים.
5. מבשלים את כל חומרי הציפוי, למעט הפירות היבשים והשקדים.
6. לאחר הרתיחה מוסיפים את הפירות והשקדים ומרתיחים שוב. מסירים מהאש ומקררים.
7. מורחים את התערובת של הפלורנטין על הבצק האפוי.
8. אופים פעם נוספת בטמפ' של 160 מעלות במשך 13-14 דקות עד להזהבה.
9. מצננים וחותכים לריבועים. לשמור בקירור.

המתכון באדיבות
קונדיטוריית דודו אוטמזגין העצמאות 63, קרית אתא הצג טלפון