סביצ'ה אינטיאס וגרגירי רימונים
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
מתוך הספר "יערות הכרמל - סיפור אהבה". אם יש לכם דג ים טרי, זאת המנה שתעשה לו כבוד. טרי, קצוץ ומתובל - ממש כמו סלט ירקות מלא
מיץ. הוספנו גרגירי רימונים המוסיפים מרקם קראנצ'י וחמצמצות נעימה.
מרכיבים
- 400 גרם פילה אינטיאס ללא עור ועצמות
- 2 כוסות גרגירי רימונים
- 2 בצלצלי שאלוט חתוכים לקוביות קטנות
- חצי כוס עלי כוסברה חתוכים גס
- קליפה מגוררת מלימון אחד
- 1 כפית רצועות ג'ינג'ר דקות
- 1 פלפל צ'ילי אדום פרוס דק
- 1 בצל ירוק פרוס דק
- 80 מ"ל ) כוס( מיץ לימון סחוט טרי
- 1 כף שמן זית
- מלח גס
אופן ההכנה
1. קוצצים את הדג לקוביות קטנות ומערבבים עם שאר החומרים.
2. טועמים, מתקנים תיבול במידת הצורך ומגישים מיד.