כנפי עוף קלאסיים של המיטבול
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
מסעדת המיטבול בראשון לציון מצדיעה לארצות הברית עם הפקת מתכונים שכולה
א מ ר י ק ה
מרכיבים
- קילו כנפי עוף חתוכות לשניים
- שמן לטיגון עמוק
- לרוטב:
- פלפל צ'ילי חריף קצוץ דק
- 2 שיני שום כתושות
- 100 גרם חמאה (או מחמאה לשומרי הכשרות)
- 3 כוסות רוטב צ'ילי מתוק
- חצי כוס מים
אופן ההכנה
לרוטב: מטגנים את השום בחמאה, מוסיפים את הפלפל, אחרי 2 דקות מוסיפים את הרוטב והמים ומרתיחים. מכינים את כנפי העוף: מטגנים אותן עד להזהבה בשמן עמוק. מסננים ומעבירים לרוטב, ל 2-3 דקות על אש קטנה. מוציאים ומגישים חם, עם מגבונים לחים בצד, חובה לאכול עם הידיים!