עלי מנגולד במילוי בורגול, אבטיח ורימון
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
השף דודו גרינברג מ"מכללת השף" מרחיב את האפשרויות עם פרי הקיץ הרשמי, אבטיח, ומציע ליהנות ממנו נוסף על השילוב העסיסי והמפתה עם גבינה בולגרית גם בצורת שלל מתכונים יצירתיים המבטיחים ארוחת גורמה אנינה במיוחד, ממנה ראשונה ועד קינוח ותוספות.
מרכיבים
- 6 עלי מנגולד נקיים מהעורק הלבן וחלוטים במים.
- 200 גר' בורגול מושרה ב300 מ"ל מים עד שייספג.
- 1 כוס אבטיח חתוך לקוביות קטנות.
- גרגרים מחצי רימון.
- 2 גבעולי בצל ירוק קצוצים.
- 1/4 צרור כוסברה קצוצה.
- 1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה.
- 1 גבעול סלרי קצוץ
- 2 כפות שמן זית.
- מיץ מחצי לימון.
- מלח ופלפל.
אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים יחד למעט המנגולד. ממלאים את עלי המנגולד במלית שהכנו וגלגלים כמו בלינצ'ס. בוזקים מעל שמן זית ואם רוצים גם צ'ילי טרי קצוץ. מגישים ונהנים.
המתכון באדיבות
|
בית ספר לבישול מכללת השף
הפסגה 8, בית הארחה בית וגן , ירושלים
הצג טלפון
02-6427593
|