סביצ'ה סלמון ואבטיח
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
השף דודו גרינברג מ"מכללת השף" מרחיב את האפשרויות עם פרי הקיץ הרשמי, אבטיח, ומציע ליהנות ממנו נוסף על השילוב העסיסי והמפתה עם גבינה בולגרית גם בצורת שלל מתכונים יצירתיים המבטיחים ארוחת גורמה אנינה במיוחד, ממנה ראשונה ועד קינוח ותוספות
מרכיבים
- 200 גר' פילה סלמון חתוך לקוביות 0.5*0.5 ס"מ לערך.
- 150 גר' אבטיח חתוך לקוביות 0.5*0.5 ס"מ לערך.
- 6 ענבים ירוקים חתוכים לרבעים.
- 1/2 פלפל צ'ילי טרי קצוץ.
- 2 ס"מ ג'ינג'ר טרי קצוץ.
- 1 שן שום קצוצה.
- 3 כפות חומץ בלסמי.
- 3 כפות שמן זית.
- 4 עלי נענע קצוצים.
- מלח גס ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
מערבבים בקערה אבטיח, סלמון, ענבים, ג'ינג'ר, שום, נענע, חומץ, ושמן זית. מחלקים לקעריות הגשה ומפזרים מעל צ'ילי, מלח ופלפל. מגישים ובתאבון
המתכון באדיבות
|
בית ספר לבישול מכללת השף
המוסכים 29, בנין מכללת עתיד(מול קניון לב המפרץ), חיפה
הצג טלפון
1-700-500-764
|