סלט אבטיח
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
השף דודו גרינברג מ"מכללת השף" מרחיב את האפשרויות עם פרי הקיץ הרשמי, אבטיח, ומציע ליהנות ממנו נוסף על השילוב העסיסי והמפתה עם גבינה בולגרית גם בצורת שלל מתכונים יצירתיים המבטיחים ארוחת גורמה אנינה במיוחד, ממנה ראשונה ועד קינוח ותוספות
מרכיבים
- 1/4 אבטיח חתוך לקוביות של 2*2 ס"מ לערך.
- 1 בצל פרוס לחצאי ירח.
- 200 גר' גבינת פטה חתוכה לקוביות 1*1 ס"מ לערך.
- 100 גרם זיתים מסוג קלמנטה.
- 1/4 כוס שמן זית.
- 1/2 כוס קרוטונים לסלט.
- 5 עלי בזיליקום קצוצים דק.
- מלח ופלפל.
אופן ההכנה
מערבבים בעדינות את כל החומרים למעט הקרוטונים ןמעבירים לקערת הגשה.
מפזרים מעל את הקרוטונים ומגישים
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- דיאטטי
- צמחוני
- כשר
המתכון באדיבות
|
בית ספר לבישול מכללת השף
המוסכים 29, בנין מכללת עתיד(מול קניון לב המפרץ), חיפה
הצג טלפון
1-700-500-764
|