Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > פילה ברמונדי אפוי עם שמן זית ועשבי תיבול מוגש על סלט שעועית לבנה ועגבניות אדומות ובשלות

פילה ברמונדי אפוי עם שמן זית ועשבי תיבול מוגש על סלט שעועית לבנה ועגבניות אדומות ובשלות

פילה ברמונדי אפוי עם שמן זית ועשבי תיבול מוגש על סלט שעועית לבנה ועגבניות אדומות ובשלות

תיאור המתכון

בחסות 'פריניר'
השף הבכיר צ'רלי פדידה- מלון שרתון תל אביב מציג מתכונים להכנת מנות גורמה קלות להכנה

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן הכנת הדג

ממליחים ומפלפלים את פילה הברמונדי , מערבבים בכערה שמן זית , עשבי תיבול ושום , בוזקים על הדגים ומניחים את הדגים על מגש אפיה כאשר הדג עם העור כלפי מעלה .

מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות וכאשר התנור חם מכניסים את הדגים ל 10 דקות



אופן הכנת סלט שעועית

משרים שעועית לבנה במים ל 12 שעות ולאחר מכן מבשלים כ שעה וחצי , כאשר השעועית רכה ומוכנה לאכילה מצננים מעט ומוסיפים את שאר המרכיבים מערבבים ובודקים טעם .



אופן הרכבת המנה

מניחים במרכז הצלחת סלט שעועית ומסדרים מעל את פילה דג אפוי .

אפשר לקשט בשמן זית בטעם צ'ילי מערבבים צ'ילי יבש חריף ושן שום בשמן זית למשך 24 שעות עד אשר השמן תופס את החריפות.