טארט עגבניות
        
        
            - מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה:  
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
בחסות 'פריניר'
השף הבכיר  צ'רלי פדידה- מלון שרתון תל אביב מציג מתכונים להכנת מנות גורמה קלות להכנה
        מרכיבים
- 1 חציל שרוף על אש גלויה , קלוף וקצוץ 
אופן ההכנה
1.חורצים את העגבניות ומכניסים למים רותחים למשך 5 שניות , מעבירים למים קרים ואז קולפים את העגבנייה . חותכים את העגבנייה לארבע  ומוציאים את החלק הפנימי מניחים בצד .
2.קולים  חציל בינוני על אש גלויה , קולפים וקוצצים , מוסיפים שום ,מלח,פלפל ומעט שמן זית ,מניחים בצד.
3. קורצים עיגול בצק עלים ומניחים בצד . 
 
אופן הרכבת הטארט 
לוקחים תבנית אלומיניום בקוטר 6 ס'מ / גובה 5 ס'מ ומסדרים את פילה העגבנייה שהכנו מראש ( בצורה של 'ספיראלה' מסביב לתבנית )
ממלאים את חציל קצוץ התבנית מעל 'הספירלה' של העגבנייה עד לגובה התבנית וסוגרים עם דסקית בצק עלים .
אופים למשך 15 דקות בתנור שחומם מראש ל 175 מעלות או עד שהבצק מזהיב 
הופכים אל צלחת הגשה 
אפשר להגיש עם רוטב פסטו / רוטב יוגורט ושמיר .
 
        
        - מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר