פניר קורמה
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
מתכוני גבינה הודיים
מתכוני פניר לשבועות 2009
באדיבות מסעדת אינדירה
מרכיבים
- 200 גרם גבינת פניר חתוכה לקוביות קטנות
- אחד בצל בינוני קצוץ דק
- עגבנייה בינונית חתוכה לקוביות קטנות
- כפית מחית ג'ינג'ר
- כפית מחית שום
- כף זרעי פרג
- כף אבקת קוקוס
- מלח לפי הטעם
- כפית אבקת צ'ילי אדומה
- 4 כפיות פלפל שחור
- 3-4 שיני ציפורן
- כפית כורכום
- כפית אבקת כוסברה
- 4 כפות שמנת מתוקה
- 8-10 כפות שמן ירקות
- 2 כפיות GARAM MASALA
אופן ההכנה
מחממים שמן במחבת ומטגנים את הפניר על אש בינונית עד להזהבה (לערבב בעדינות כדי שהגבינה תטוגן היטב) ולאחר מכן לשמור בצד. עם אותו שמן מטגנים את הציפורן והפלפל השחור. לאחר דקה מוסיפים את הבצל, הקוקוס המגורר, זרעי הפרג, והג'ינג'ר ומחית השום. לאחר כדקה נוספת מוסיפים את המלח, הצ'ילי האדום, הכורכום, אבקת הכוסברה ואבקת המסאלה.
מטגנים כדקה נוספת (בשלב זה צריך ריח התבשיל אמור לתפוס ממש חזק), מוסיפים את חתיכות העגבנייה ומטגנים עד קבלת תערובת סמיכה. מוסיפים מעט מים וממשיכים לבשל עוד 7 דקות עד הסמכת התבשיל. מגבירים את האש עד לרתיחה, מוסיפים את גבינת הפניר המטוגנת למשך עוד 3-4 דקות והמנה מוכנה.
המתכון באדיבות
|
מסעדת אינדירה
שאול המלך 4, תל אביב
הצג טלפון
053-8094854
|