מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > תבשילים צמחוניים> פאלק פניר (פאלק=תרד)

פאלק פניר (פאלק=תרד)

פאלק פניר (פאלק=תרד)

תיאור המתכון

מתכוני גבינה הודיים
מתכוני פניר לשבועות 2009
באדיבות מסעדת אינדירה

מרכיבים

אופן ההכנה

לערבב את כל הרכיבים יחד ולטגן קלות במעט שמן (כ- 7 ד'). לטחון את התערובת עד קבלת אבקה אחידה. לשמור בסביבה מקוררת.

אופן הכנת המנה:
לחתוך את הפניר לקוביות קטנות (להשאיר 3 חתיכות בצד לקישוט). לטגן את גבינת הפניר במחבת על אש בינונית עד להזהבה ולהשאיר את הפניר בצד (הרחק מהחום).
מערבבים את מחית הג'ינג'ר, מחית הצ'ילי הירוק ומעט מים עם עלי התרד ומטגנים קלות במשך כ- 7 דקות במחבת עם מעט שמן.
לחמם בנפרד 2 כפות חמאה ולטגן את עלי הדפנה וגרגירי הכמון. להוסיף בצל ולהמשיך לטגן עד שהבצל מקבל גוון לבן ורוד. לאחר 5 ד' מוסיפים מלח, פלפל שחור, Garam Masala, ומערבבים היטב. מאחדים עם התרד המאודה ומוסיפים את הפניר המטוגן ומבשלים לשלוש דקות נוספות. לפני הגשה מפזרים מעל למנה את שארית הפניר ששמרנו בצד לקישוט.

המתכון באדיבות
מסעדת אינדירה שאול המלך 4, תל אביב הצג טלפון