פילה בקר עם טופי ופרג
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה: 20-30
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
פילה בקר ברוטב קרמל עשיר ומתקתק.
מרכיבים
- נתח פילה בקר נקי במשקל 250 גרם
- מעט שמן
- לרוטב:
- 1 כוס סוכר
- 1 כוס שמנת מתוקה צמחית
- 3 כפות פרג קלוי
אופן ההכנה
1. לסגור את נתח הפילה עם השמן למשך דקה מכל צד
2. להמשיך בבישול בתנור בחום של 180 מעלות כשלוש דקות עד לקבלת מידת מדיום
הרוטב
1. לחמם את כוס הסוכר במחבת על אש נמוכה מאוד עד לקבלת קרמל
2. להוסיף 1 כוס שמנת מתוקה צמחית
3. לצמצם כרבע שעה עד לקבלת רוטב סמיך
4. להוסיף 3 כפות פרג קלוי וליצוק על הבשר
קישורים:קימל