מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > תבשילים צמחוניים> פניר ברוטב שמנת פיקנטי ופירות יבשים Shahi Paneer

פניר ברוטב שמנת פיקנטי ופירות יבשים Shahi Paneer

פניר ברוטב שמנת פיקנטי ופירות יבשים  Shahi Paneer

תיאור המתכון

מתכוני גבינה הודיים
מתכוני פניר לשבועות 2009
באדיבות מסעדת אינדירה

מתכון להכנת גבינת פניר ניתן למצוא באתר

מרכיבים

אופן ההכנה

1.לחמם מחבת עם שמן למדיום
2.לחתוך את הפניר לקוביות קטנות ולטגן במחבת עד להשחמה קלה. בזמן הטיגון להפוך את קוביות הפניר ובסיום להניח בצד.
3.להשחים קלות את הפירות היבשים בשמן ולהניח בצד.
4.לטחון במיקסר בצל ירוק, ג'ינג'ר, שום וצ'ילי ירוק עד לקבלת תערובת אחידה של המרכיבים בצורת דבק.
5.לטגן את תערובת הדבק בשמן של טיגון הפניר עד להזהבה.
6.להוסיף מלח לפי הטעם, אבקת צ'ילי אדום, פלפל שחור, כורכום, גארם מסאלה ולהשרות 1-2 דקות יחד.
7.להוסיף חלב לתערובת (מהחלב נוצר הרוטב) להביא לרתיחה ולהנמיך את האש. ממשיכים לבשל עד לקבלת מרקם דביק לרוטב.
8.להוסיף חצי מכמות פירות היבשים בזמן שהרוטב מתבשל (משדרג את טעם המנה) ואת שאר הפירות משאירים בצד לקישוט.
9.מוסיפים את הפניר המטוגן, ואת השמנת ממשיכים לבשל לעוד 5 דקות נוספות והמנה מוכנה.
10.מקשטים את המנה עם הפירות היבשים שנשארו ומעט שמנת.

המתכון באדיבות
מסעדת אינדירה שאול המלך 4, תל אביב הצג טלפון