מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני קישים ו-פשטידות> שבועות: פשטידת טונה וגבינות

שבועות: פשטידת טונה וגבינות

שבועות: פשטידת טונה וגבינות

תיאור המתכון

באדיבות טונה סטארקיסט

מרכיבים

אופן ההכנה

לחמם תנור ל-º 180 צלזיוס.
לערבב את חומרי הפשטידה (טונה, גבינות רכות, ביצים ופירורי לחם)-למעט הבצל והגבינה הצהובה. לתבל במלח ופלפל לפי הטעם.
להעביר לתבנית אפייה משומנת.
לפרוס את הבצלים לטבעות ולטגן במעט שמן זית.
לפזר לפני האפייה את טבעות הבצל המטוגנות מעל הפשטידה ומעליהן את הגבינה הצהובה.
לאפות כ-40 דק' או עד שהפשטידה מזהיבה.


*גיוון: ניתן להשתמש בטונה סטארקיסט בטעמים, כדי להעניק לפשטידה גוונים שונים – מעושן, חריף, לימון או עשבי תיבול.