Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני קינוחים> טירמיסו של רונימוטי

טירמיסו של רונימוטי

טירמיסו של רונימוטי

תיאור המתכון

מהו סוד הקסם של הטירמיסו? אם שואלים את רונימוטי, התשובה היא במתכון ידידותי למשתמש, המייצר קינוח מרשים שתמיד כיף להכין וכמובן, לאכול!

מרכיבים

אופן ההכנה

מקציפים את החלמונים עם מחצית מכמות הסוכר עד לקבלת קצף בהיר ויציב.

מקציפים את השמנת עם המסקרפונה במהירות נמוכה עד לאיחוד, מגבירים את המהירות, מוסיפים את שארית הסוכר והליקר ומקציפים לכדי קצפת יציבה.

מאחדים בתנועות קיפול את שתי המסות.

יוצקים חצי מהמסה לתבנית עם שוליים או פיירקס, טובלים את הבישקוטים בקפה ומסדרים אותם זה לצד זה על גבי הקרם. יוצקים את שארית הקרם על גבי הבישקוטים ומניחים להתקרר לילה במקרר.
לפני ההגשה מפזרים בעזרת מסננת אבקת קקאו ומגישים.

המתכון באדיבות
מסעדת לה רפובליקה די רונימוטי מזא"ה 3, רובע לב העיר, תל אביב הצג טלפון