פסטה פטוצ'יני אלה מילאנו
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה: 40 דקות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
לרגל שבועות מציע צוות השפים של 'פריניר', יצרנית מותג 'טבע טרי', מתכונים משובחים בשילוב מיוחד של גבינות ועגבניות לבריאות כבר אמרנו?
מרכיבים
- קופסת רוטב פסטה משפחתי של פריניר 260 גרם
- ראש ברוקולי מפורר לפרחים וחלוט מספר שניות במים רותחים.
אופן ההכנה
פסטה-מרתיחים מים עם טיפה שמן, מכניסים את הפסטה ומבשלים 8-9 דקות. לאחר מכן מסננים ומצננים.
רוטב- מחממים מעט שמן זית במחבת, מטגנים את השום עד שמזהיב , מוסיפים את רוטב הפסטה המשפחתי של פריניר את שאר המצרכים ומבשלים אותם ביחד עד לקבלת רוטב סמיך, אותו יוצקים מעל הפסטה (שהוכנה מראש) מעליהם מפזרים את פרחי הברוקולי ואת גבינת הפרמז'ן.
- מתאים להגשה לילדים
- דיאטטי
- צמחוני
- כשר