מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכוני פסטה> פסטה פטוצ'יני אלה מילאנו

פסטה פטוצ'יני אלה מילאנו

פסטה פטוצ'יני אלה מילאנו

תיאור המתכון

לרגל שבועות מציע צוות השפים של 'פריניר', יצרנית מותג 'טבע טרי', מתכונים משובחים בשילוב מיוחד של גבינות ועגבניות לבריאות כבר אמרנו?

מרכיבים

אופן ההכנה

פסטה-מרתיחים מים עם טיפה שמן, מכניסים את הפסטה ומבשלים 8-9 דקות. לאחר מכן מסננים ומצננים.

רוטב- מחממים מעט שמן זית במחבת, מטגנים את השום עד שמזהיב , מוסיפים את רוטב הפסטה המשפחתי של פריניר את שאר המצרכים ומבשלים אותם ביחד עד לקבלת רוטב סמיך, אותו יוצקים מעל הפסטה (שהוכנה מראש) מעליהם מפזרים את פרחי הברוקולי ואת גבינת הפרמז'ן.