מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני לחמים ו מאפים> פיצת עגבניות וגבינות

פיצת עגבניות וגבינות

פיצת עגבניות וגבינות

תיאור המתכון

לרגל שבועות מציע צוות השפים של 'פריניר', יצרנית מותג 'טבע טרי', מתכונים משובחים בשילוב מיוחד של גבינות ועגבניות לבריאות כבר אמרנו

מרכיבים

אופן ההכנה

פותחים את הבצק, מורחים עליו את רוטב הפיצה ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך כ- 5-6 דקות . ולאחר מכאן מוצאים את המגש , מפזרים את הגבינות חוץ מעלי הרוקט ומכניסים שוב לתנור 15-10 דקות בחום של 220 מעלות עד שהבצק משחים. מוציאים מהתנור ומפזרים מלמעלה עלי רוקט.