טארט נורמנדי
- מתאים ל: 10 מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
מתכוני ירקות וגבינות מופלאים לחג השבועות – באדיבות "סנפרוסט"
מרכיבים
- 1 שקית (800 גרם) לקט נורמנדי מוקפא "סנפרוסט"
- 1 חבילה (400 גרם ) בצק עלים "מעדנות"
- 4 ביצים
- 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
- 150 גרם גבינה צהובה מגוררת
- מלח, פלפל שחור טחון
- אגוז מוסקט טרי מגורר
- 1 כפית אבקת מרק בצל
- 1/4 כוס עירית קצוצה
- תבנית פאי בקוטר 28 ס"מ
אופן ההכנה
1.מרדדים את הבצק ומרפדים תבנית פאי משומנת.
2.מכניסים את הירקות לסיר עם מים רותחים שהומלחו קלות, מביאים שוב לרתיחה,
מכסים, מבשלים 5 דקות ומסננים.
3.מניחים את הירקות על הבצק, מערבבים את יתר החומרים ויוצקים מעל.
4.אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 צ. 40-30 דקות עד להזהבה.
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר