טארט נורמנדי
        
        
            - מתאים ל: 10 מנות
- זמן הכנה:  
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
מתכוני ירקות וגבינות מופלאים לחג השבועות – באדיבות "סנפרוסט"
        מרכיבים
- 1 שקית (800 גרם) לקט נורמנדי מוקפא "סנפרוסט" 
- 1 חבילה (400 גרם ) בצק עלים "מעדנות" 
- 4 ביצים
- 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
- 150 גרם גבינה צהובה מגוררת
- מלח, פלפל שחור טחון
- אגוז מוסקט טרי מגורר
- 1 כפית אבקת מרק בצל
- 1/4 כוס עירית קצוצה
- תבנית פאי בקוטר 28 ס"מ
אופן ההכנה
1.מרדדים את הבצק ומרפדים תבנית פאי משומנת. 
2.מכניסים את הירקות לסיר עם מים רותחים שהומלחו קלות, מביאים שוב לרתיחה,   
מכסים, מבשלים 5 דקות ומסננים. 
3.מניחים את הירקות על הבצק, מערבבים את יתר החומרים ויוצקים מעל. 
4.אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 צ. 40-30 דקות עד להזהבה.
        
        - מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר