מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

טארט נורמנדי

טארט נורמנדי

תיאור המתכון

מתכוני ירקות וגבינות מופלאים לחג השבועות – באדיבות "סנפרוסט"

מרכיבים

אופן ההכנה

1.מרדדים את הבצק ומרפדים תבנית פאי משומנת.
2.מכניסים את הירקות לסיר עם מים רותחים שהומלחו קלות, מביאים שוב לרתיחה,
מכסים, מבשלים 5 דקות ומסננים.
3.מניחים את הירקות על הבצק, מערבבים את יתר החומרים ויוצקים מעל.
4.אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 צ. 40-30 דקות עד להזהבה.