מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> שוק טלה ממולא בלימונים כבושים ופסיפלורה - מסעדת קימל

שוק טלה ממולא בלימונים כבושים ופסיפלורה - מסעדת קימל

שוק טלה ממולא בלימונים כבושים ופסיפלורה - מסעדת קימל

תיאור המתכון

המתכון משלב את טעם בשר הטלה, עם מרירות הלימון, חריפות הפלפלים והמתיקות החמצמצה של הפסיפלורה

מרכיבים

אופן ההכנה

1. לערבב את כל מרכיבי הרוטב ולמלא את שוק הטלה בחצי מכמות הרוטב
2. לקשור עם חוט שפגאט ולאפות בתנור בחום בינוני כשעה.
3. את הרוטב הנותר, ליצוק מעל הבשר כארבע שעה לפני תום הבישול.

מומלץ להגיש שלם ופרוס בשולחן לעיני הסועדים

הערות

המתכון באדיבות השף שאול בן אדרת, מסעדת קימל


קישורים:
קימל
המתכון באדיבות
מסעדת קימל אירועים השחר 6, תל אביב הצג טלפון