סלט בורגול עם רימונים, שקדים וצנוברים:
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
סדנת בשר- "בשר זה נהדר" – בהגשת השף חיים סלמון
מרכיבים
- 1/2 ק"ג בורגול גס
- 2 מלפפונים
- 1 עגבניה
- 1 שן שום כתוש
- 1 בצל קצוץ דק
- 2 לימונים
- צרור פטרוזיליה
- צרור נענע
- רימון מגורען
- 50 גר' מקלוני שקדים קלויים
- 50 גר' צנוברים קלויים
- מלח, פלפל
אופן ההכנה
משרים בורגול במים חמים
קוצצים מלפפון, עגבניה, פטרוזיליה ונענע
מוסיפים את הבצל והשום הכתוש
מוסיפים את הבורגול לירקות הקצוצים
מעבירים לצלחת הגשה
מפזרים מעל רימונים, שקדים וצנוברים ומגישים
- מתאים להגשה לילדים
- דיאטטי
- צמחוני
- כשר
המתכון באדיבות
|
סדנת קוק סטור
קרליבך 15, תל אביב
הצג טלפון
03-6241049
|