סופלה שוקולד של השף חיים סלמון
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
סדנת בשר- "בשר זה נהדר" – בהגשת השף חיים סלמון
מרכיבים
- 400 גר' שוקולד מריר
- 400 גר' חמאה
- 2 ביצים
- 6 חלמונים
- 120 גר' סוכר
- 130 גר' קמח
אופן ההכנה
ממיסים בבן מרי חמאה ושוקולד
טורפים בקערה ביצים, חלמונים וסוכר
מערבבים את השוקולד והחמאה עם הביצים והסוכר
מוסיפים את הקמח
מחלקים לקערות אישיות, ואופים כ- 12-15 דקות בחום של 210 מעלות
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר
המתכון באדיבות
|
סדנת קוק סטור
קרליבך 15, תל אביב
הצג טלפון
03-6241049
|