רוטב עשבי תיבול
- מתאים ל: 3 מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
לפי מה שיש ולפי הטעם:
מרכיבים
- עלי טימין , בזילקום, פטרוזליה, מרווה, טריים וקצוצים.
- 3 כפות שמן זית
- 3 שיני שום כתוש
- 2 כפות יין לבן
- 4\1 כפית מלח ים, קורט פלפל שחור
אופן ההכנה
1.במחבת כבדה מחממים שמן, מוסיפים שום, מלח, פלפל ואת העלים.
2.מניחים לטיגון עדין, ומוספים יין, מאדים עוד כמה שניות
3. ומוסיפים את הפסטה המבושלת, מערבבים ומגישים.
המתכון באדיבות
|
סדנת קוק סטור
קרליבך 15, תל אביב
הצג טלפון
03-6241049
|