רטבים לפסטה- חמאת מרווה:
- מתאים ל: 2 מנות
- זמן הכנה: 10 דקות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
רוטב פשוט המתאים לליווי פסטה מורכבת (למשל רביולי ממולאים
מרכיבים
- 50 גרם חמאה
- חופן עלי מרווה טריים קצוצים
- 1 כפית שום טרי קצוץ
- 4\1 כוס יין לבן
- 1 כפית מלח
- מעט פרמז'ן
- אפשר להוסיף לרוטב: אגוזים, בטטה מבשולת
אופן ההכנה
1.מחממים מעט מחבת כבדה, מוסיפים חמאה ומזהיבים את השום והמרווה.
2.מוסיפים את המלח, היין, ומצמצמים. טועמים.
המתכון באדיבות
|
סדנת קוק סטור
קרליבך 15, תל אביב
הצג טלפון
03-6241049
|