רטבים לפסטה- חמאת מרווה:
        
        
            - מתאים ל: 2 מנות
- זמן הכנה: 10 דקות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
רוטב פשוט המתאים לליווי פסטה מורכבת (למשל רביולי ממולאים
        מרכיבים
- 50 גרם חמאה
- חופן עלי מרווה טריים קצוצים
- 1 כפית שום טרי קצוץ
- 4\1 כוס יין לבן
- 1 כפית מלח
- מעט פרמז'ן
- אפשר להוסיף לרוטב: אגוזים, בטטה מבשולת
אופן ההכנה
1.מחממים מעט מחבת כבדה, מוסיפים חמאה ומזהיבים את השום והמרווה.
2.מוסיפים את המלח, היין, ומצמצמים. טועמים.
        
        
        
	
		| המתכון באדיבות | 
		| סדנת קוק סטור
                                        קרליבך 15, תל אביב
                הצג טלפון
03-6241049 
 |