עוגת גבינה אפויה בציפוי שמנת ופרורי בצק חמאה
- מתאים ל: 8 מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לעוגת גבינה אפויה בציפוי שמנת ופרורי בצק חמאה ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- ההכנה: יש לעבד חמאה עם סוכר וביצה ולקשור עם הקמח לבצק אחיד. להניח בקירור מס' דקות,
- לרדד לעובי 1/2 סמ' ולרפד את בסיס התבנית ושולייה ולאפות בתנור בחום 180 מעלות עד לחצי הזהבה. את השאריות גם לאפות עד להשחמה ולרסק.
- 500 ג' גבינה לבנה מנוקזת מנוזלים
- יש לערבב את כל החומרים בקערה.
- להקציף עד לקבלת קצף יציב ולעטוף עם הגבינה.
- לצקת מעל הבסיס בתבנית ולאפות עד להזהבה, לשחרר את הדפנות של העוגה בעזרת סכין ולהמשיך באפייה עוד כ - 1 שעה.
- לערבב ולצקת על העוגה בעודה חמה, לאפות עוד 5 דקות ולצנן לגמרי .
- לפזר פירורים ולפרוס למנות.
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר
המתכון באדיבות
|
בית ספר לבישול מכללת השף
הפסגה 8, בית הארחה בית וגן , ירושלים
הצג טלפון
02-6427593
|