פוקצ'ה בסיסית
- מתאים ל: 8 מנות
- זמן הכנה: 30
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
30 גר' שמרים
30 סוכר
30 מלח
1 ק"ג קמח
625 מ"ל מים
מרכיבים
- מערבבים את כל החומרים יחדיו ויוצרים בצק אחיד, רך וגמיש. בקערה מכינים את הבצק במקום חמים
- למשך 20-25 דקות עד להכפלת נפחו. לשים שוב ונותנים לנוח כ-20 דקות. מרדדים את הבצק בתבנית מקומחת, מזליפים מעל שמן זית ומפזרים רוזמרין, תימין, אורגנו, בזיליקום ומלח אטלנטי ואופים כ-20 דקות בתנור חם 180 מעלות.
אופן ההכנה
הצעת הגשה - ניתן להוסיף זיתים, עגבניות מיובשות,פרמזן,שום, אנשובי ועוד.
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר
המתכון באדיבות
|
סדנת קוק סטור
קרליבך 15, תל אביב
הצג טלפון
03-6241049
|