קדאיף מסקרפונה

קדאיף מסקרפונה

תיאור המתכון

הקדאיף הוא אחד מחומרי הגלם המעניינים והאקזוטיים ביותר שנחתו אצלנו. במקרה שלנו, מדובר בקינוח מושלם שמציע שף מסעדת חוות התבלינים!

מרכיבים

סופרה ראשון לציון

אופן ההכנה

-את גבינת המסקרפונה מערבבים עם פנים מקל הוניל, מיץ התפוזים, סוכר וגרידת התפוז.
-את הקדאיף מערבבים עם החמאה.
-מסדרים שכבת קדאיף על תבנית, במרכז את תערובת הגבינה ומעל שכבת קדאיף נוספת.
-אופים בחום 180 מעלות 15 דקות.
-לאחר ההוצאה מהתנור מוזגים מעל מי סוכר.
-להגשה: לפזר מעל פיסטוק טחון או קליפת תפוז וסילאן.
-מומלץ להניח מעל כדור גלידת וניל

המתכון באדיבות
מסעדת חוות התבלינים בגלבוע מכביש הסרגל (65) לכביש יישובי תענ''ך (675), מצומת יזרעאל עד לנוף הגלבוע (667), גלבוע הצג טלפון

תגובות

  1. מעניין וטעים xxx160 (27/04/2009 22:37:00)
    אכלנו בחוות התבלינים את הקינוח וממש טעים ושווה
לחם בשר הרצליה אירועים חדש