מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> מאפה טלה ופורטבלו

מאפה טלה ופורטבלו

מאפה טלה ופורטבלו

תיאור המתכון

למי שרוצה לנסות בבית, להלן המתכונים אותם לומדים להכין בסדנא

מרכיבים

אופן ההכנה

לבצק:

מניחים את הקמח בקערה עם המלח והסוכר, מערבבים ומוסיפים את השמרים.
מזלפים את המים ושמן הזית לתוך התערובת ומערבבים עד קבלת בצק.
על גבי משטח מקומח לשים את הבצק במשך 10 דקות.
מניחים את הבצק למנוחה לכ- 15 דקות. לאחר ההתפחה אנו יוצרים כדורי לחמנייה ומניחים בצד..

למילוי:

במחבת מניחים בשמן הזית את הבשר ומפוררים אותו עד דרגת מדיום. מוסיפים את השום, רסק העגבניות והפטריות ומערבבים.
לבסוף אנו לוקחים את הלחמנייה שלנו ויוצרים בה גומה, מניחים במרכזה מעט ממילוי הבשר ואופים ב1800 ל15 דקות

המתכון באדיבות
קייטרינג קומו שף אייל פינקלשטיין מושב מזור, מזור הצג טלפון