Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> קבבוני טלה ברוטב טחינה חמה וסומק

קבבוני טלה ברוטב טחינה חמה וסומק

קבבוני טלה ברוטב טחינה חמה וסומק

תיאור המתכון

למי שרוצה לנסות בבית, להלן המתכונים אותם לומדים להכין בסדנא

מרכיבים

אופן ההכנה

את הבשר לשים מספר דקות עם הבצל, ועשבי התיבול, ומתבלים.
יוצרים קבבונים ומניחים על מגש צלייה. מעבירים את זה לתנור ואופים ב1800 ל כ-20 דקות. יש להוציא את הקבב החוצה בתום האפייה.
מערבבים את הטחינה עם הסומק,שמן הזית והמים, ויוצרים טחינה.
בצלחת מניחים את הקבב ומזלפים את הטחינה מעל. ניתן לאפות את הקבבים בטחינה.

המתכון באדיבות
קייטרינג קומו שף אייל פינקלשטיין מושב מזור, מזור הצג טלפון