Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > דג סלמון עם בייבי תרד במעטפת בצק פילאס

דג סלמון עם בייבי תרד במעטפת בצק פילאס

דג סלמון עם בייבי תרד במעטפת בצק פילאס

תיאור המתכון

באדיבות דודו אוטמזגין ל"מעדנות"

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מתבלים את הסלמון במלח ופלפל לפי הטעם ומטפטפים מעט לימון סחוט.
2. מחממים מחבת עם שמן זית, מוסיפים את עלי התרד, מתבלים במלח לפי הטעם ומטגנים כ–5 דקות, עד לריכוך עלי התרד. מסירים מהאש, ומצננים במסננת כך שהנוזלים יוגרו.
3. מחממים תנור לחום בינוני (180 צ.)
4. פורשים את הבצק על משטח עבודה. מחלקים את הבצק לשניים ומניחים חלק אחד על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.
5. סוחטים את התרד, מניחים אותו על הבצק ואת הסלמון מעל התרד. מכסים בחלק השני של הבצק, סוגרים היטב את הקצוות ומברישים בביצה. אופים כ- 20 דקות, עד הזהבה.
6. מגישים חם, מומלץ עם רוטב ויניגרט צלפים!