מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> רוסטביף עסיסי עם תפוחי אדמה ובצלי שאלוט

רוסטביף עסיסי עם תפוחי אדמה ובצלי שאלוט

רוסטביף עסיסי עם תפוחי אדמה ובצלי שאלוט

תיאור המתכון

למי שרוצה לנסות בבית, להלן המתכונים אותם לומדים להכין בסדנא

מרכיבים

אופן ההכנה

מחממים תנור על מצב טורבו, מכוונים ל2500. את גוש הבשר אנו עוטפים היטב במלח ופלפל, מלטפים ומעסים את הבשר בחרדל. את שיני השום נועצים בבשר ומזלפים משמן הזית.
בתחתית תבנית האפייה מניחים את תפוחי האדמה החתוכים ואת הבצלים ומתבלים במעט שמן זית. מעל הירקות אנו מניחים את גוש הבשר אשר פיזרנו עליו רוזמרין קצוץ ואופים ל 15 דקות ב 2500 , לאחר מכן נוריד ל1800 לשעה.

המתכון באדיבות
קייטרינג קומו שף אייל פינקלשטיין מושב מזור, מזור הצג טלפון