אשורה
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה: שעה וחצי
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
קינוח חיטה בולגרי
ליאורה חוברה M.SC.
דיאטנית קלינית ומטפלת בצמחי מרפא ורפואה סינית
מרכיבים
- מרכיבים :
- 11/4 כוסות חיטה שלמה
- 11/4 כוסות סוכר
- 50 גר' צימוקים
- 3 כפות אגוזים שבורים
אופן ההכנה
אופן ההכנה :
1.מבשלים את החיטה ב 3 – 4 כוסות מים עד שהחיטה מתרככת מאוד. מסננים ממי הבישול. טוחנים או מועכים רבע מכמות גרעיני החיטה המבושלים כדי שיהפכו לדייסה סמיכה ומחזירים לסיר.
2. מוסיפים את הסוכר, צימוקים ואגוזים. מערבבים היטב. ומגישים חם או קר בתוספת קינמון.
- מתאים להכנה עם ילדים
- צמחוני
- כשר