מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

אשורה

אשורה

תיאור המתכון

קינוח חיטה בולגרי

ליאורה חוברה M.SC.
דיאטנית קלינית ומטפלת בצמחי מרפא ורפואה סינית

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן ההכנה :
1.מבשלים את החיטה ב 3 – 4 כוסות מים עד שהחיטה מתרככת מאוד. מסננים ממי הבישול. טוחנים או מועכים רבע מכמות גרעיני החיטה המבושלים כדי שיהפכו לדייסה סמיכה ומחזירים לסיר.
2. מוסיפים את הסוכר, צימוקים ואגוזים. מערבבים היטב. ומגישים חם או קר בתוספת קינמון.