Skip Navigation Linksראשי > תוספות > ירקות וקטניות> שורו וואט תבשיל חומוס

שורו וואט תבשיל חומוס

שורו וואט תבשיל חומוס

תיאור המתכון

באדיבות שושי מלסה מסעדת חבש

מרכיבים

אופן ההכנה

הכנת התבלינים הטריים:
כותשים את כל המרכיבים יחדיו עד קבלת משחה אחידה.
לאחר מכן מעבירים את המשחה לייבוש בשמש עד תום.
על התערובת היבשה מוסיפים כף גרגירי הל, כף גרגירי חילבה, כף פלפל לבן, כף כורכום ואת הפפריקה החריפה והמתוקה. טוחנים את הכול יחדיו ומניחים בצד.
מערבבים את קמח החומוס והתבלינים.
לבישול:
בסיר מטגנים את הבצל הקצוץ והשום בשמן עד הזהבה.
על הבצל המטוגן מוסיפים את קמח החומוס והתבלינים ומערבבים היטב.
מוסיפים בערך כליטר מים רותחים ומערבבים עד קבלת משחה אחידה.
מנמיכים את האש ומבשלים תוך ערבוב והשגחה למשך כ- 20 דקות נוספות.
ממליחים לפי הטעם ומגישים לצד אינג'רה טרייה.
בתיאבון.

המתכון באדיבות
מסעדת חבש הנגב 8, תל אביב הצג טלפון