מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > ירקות וקטניות> לידנצ'נא יכארוט - קדירת ירקות שורש אתיופית לא חריפה

לידנצ'נא יכארוט - קדירת ירקות שורש אתיופית לא חריפה

לידנצ'נא יכארוט - קדירת ירקות שורש אתיופית לא חריפה

תיאור המתכון

באדיבות מסעדת חבש

מרכיבים

אופן ההכנה

מבשלים את הבצל הטחון ללא שמן עד שהוא משחים. מוסיפים את השמן וכורכום ומטגנים למשך 5 דקות. מוסיפים את הגזר, והכרוב ומאדים למשך 3 דקות נוספות.
מוסיפים את תפוחי האדמה, מכסים במעט מים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומכסים את הסיר לבישול איטי של חצי שעה. לקראת סיום מוסיפים את השום, הזנגוויל הטחון ומלח על פי הטעם ומבשלים לחמש דקות נוספות עם מכסה פתוח עד שהרוטב מתאדה ומצטמצם כמעט עד הסוף. בשלב האחרון חשוב להקפיד לבחוש כל הזמן על מנת שהתבשיל לא ידבק לתחתית הסיר וייצרב. בתיאבון.

המתכון באדיבות
מסעדת חבש הנגב 8, תל אביב הצג טלפון