Skip Navigation Linksראשי > תוספות > ירקות וקטניות> שעועית ירוקה/צהובה מוקפצת בשום

שעועית ירוקה/צהובה מוקפצת בשום

שעועית ירוקה/צהובה מוקפצת בשום

תיאור המתכון

באדיבות עופר נלו ממסעדת חיים נלו

מרכיבים

אופן ההכנה

שעועית: את השעועית מבשלים במי מלח עד לריכוך מלא. במחבת ווק או כל מחבת גדולה עם מעט שמן מטגנים כ- 4 דקות את השעועית מערבבים ושוב מטגנים כ- 4 דקות. מוסיפים כף אבקת מרק עוף מקפיצים שוב את המחבת ומוסיפים את שיני השום הכתושות. מתבלים ומלח ופלפל לפי הטעם והשעועית מוכנה.

המתכון באדיבות
מסעדת חיים נלו- גריל האוס אילת 11, תל אביב הצג טלפון