מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

גיבץ'

גיבץ'

תיאור המתכון

באדיבות עופר נלו ממסעדת חיים נלו

מרכיבים

אופן ההכנה

לטגן את הבצל הקצוץ עד לשקיפות ולאחר מכן מוסיפים את שאר הרכיבים בסדר הבא, בהפרש של 2-3 דקות אחד מהשני. כרובית, חצילים, זוקיני, פלפל אדום ועגבניות. ממתינים עד שכל הירקות מגירים את הנוזלים (כרבע שעה) ומוסיפים רסק עגבניות, מלח ופלפל. מערבבים את הסיר בעזרת כף עץ וממשיכים לבשל כרבע שעה נוספת עד שרוב הנוזלים מתאדים. לאחר מכן מוסיפים את השום ומערבבים שוב, לאחר 5-10 דקות המנה מוכנה.

המתכון באדיבות
מסעדת חיים נלו- גריל האוס אילת 11, תל אביב הצג טלפון