מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני עוגות > עוגת שוקולד בריבת תפוז ''קלי קלות''

עוגת שוקולד בריבת תפוז ''קלי קלות''

עוגת שוקולד בריבת תפוז ''קלי קלות''

תיאור המתכון

מצוין לאפיה עם ילדים
(תבנית 26 מרופדת בנייר אפייה):

מרכיבים

אופן ההכנה

1.ממיסים בסיר כפול על אדים, או במיקרו שוקולד, ריבה וחמאה, מסירים מהאש, מצננים מעט ומוסיפים את החלמונים תוך כדי ערבוב.
2. מקציפים את החלבונים לקצף יציב ומאחדים תערובות.
3. אופים בחום של 170 מעלות כשעה עד התייצבות.

הערה: ניתן לאפות גם כעוגות בתבניות אישיות.

תגובות

  1. מה עם קמח במתכון? נורית (19/06/2006 17:59:00)
    עשיתי את העוגה, היא היתה מאוד גבוהה ואוורירית בתנור ואז צנחה.
    בידקו שוב, האם לא חסר רכיב?
  2. עוגת שוקולד בריבת תפוז מרים (08/12/2006 18:29:00)
    העוגה גדושה בקלוריות ושומנים .הגיע הזמן שהשפים המפורסמים יתחילו להיות יותר יצירתיים לכוון הבריאות