לפתן פירות אקזוטיים
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
באדיבות זמי שרייבר מסעדת סנדר
מרכיבים
- 1 אננס
- 7 יח' קרמבולה
- 2 מנגו
- 1 ק"ג ליצ'י
- 1 פפאיה
- 250 גרם סוכר
- 50 גרם ג'לי בזק בטעם תות
- מיץ לימון משני לימונים
אופן ההכנה
את הפירות שוטפים היטב במים חמים. קולפים ומנקים את הפירות הרלוונטיים. את הקרמבולה חותכים לפרוסות, את הליצ'י קולפים ומגלענים, ואת שאר הפירות חותכים לקוביות בגודל של כ- 1 ס"מ מרובע. מרתיחים סיר עם ליטר וחצי מים. מוסיפים את הפירות עד לרתיחה ולאחר הרתיחה מוסיפים את הסוכר, הג'לי ומיץ הלימון. ברגע שהסיר מגיע לרתיחה מנמיכים את האש ומבשלים כ- 10 דקות. מצננים ומכניסים למקרר.
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר
המתכון באדיבות
|
מסעדת סנדר
לוינסקי 54, תל אביב
הצג טלפון
03-5371872
|