Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> דורו קיי וואט-תבשיל קדירה אתיופית פיקנטית של שוקי עוף וביצים חומות

דורו קיי וואט-תבשיל קדירה אתיופית פיקנטית של שוקי עוף וביצים חומות

דורו קיי וואט-תבשיל קדירה אתיופית פיקנטית של שוקי עוף וביצים חומות

תיאור המתכון

באדיבות מסעדת חבש


מרכיבים

אופן ההכנה

בסיר על אש בינונית וללא שמן מבשלים את הבצל עד שהוא מתחיל להזיע. מוסיפים שמן ומטגנים למשך 15 ד'. מוסיפים את הברברה ומבשלים למשך רבע נוספת. מתקבל רוטב אדום פיקנטי.
מוסיפים את העוף ומבשלים על אש בינונית עם מכסה סגור למשך עשר דקות. מדי פעם פותחים את המכסה ובוחשים. אחרי עשר דקות מוסיפים מים עד לכיסוי העוף ומבשלים ל 10 דקות נוספות. בסוף מוסיפים את שאר התבלינים והביצים מביאים לרתיחה ומורידים את האש למשך 15 דקות נוספות.
בודקים תיבול ומתקנים לפי הצורך. מגישים חם על אינג'ירה.
בתיאבון!!

המתכון באדיבות
מסעדת חבש הנגב 8, תל אביב הצג טלפון