מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> ראסול (שפונדרה עם שעועית לבנה)

ראסול (שפונדרה עם שעועית לבנה)

ראסול (שפונדרה עם שעועית לבנה)

תיאור המתכון

באדיבות עופר נלו ממסעדת חיים נלו

מרכיבים

אופן ההכנה

לבשל את הבשר והשורשים כשעה לתבל מעט במלח ופלפל ולהוסיף את השעועית, העלים ולהמשיך בבישול לעוד שעה עד שעה וחצי. בודקים את תיבול התבשיל ומתקנים עם פלפל ומלח לפי הצורך. כשהבשר רך ונעץ בו מזלג בקלות סימן שהוא מוכן. להגשה: מסדרים את הבשר בצד הצלחת כשלצידו מניחים את השעועית, חזרת וניתן להוסיף בצד חמוצים.

המתכון באדיבות
מסעדת חיים נלו- גריל האוס אילת 11, תל אביב הצג טלפון