פילה לוקוס חגיגי

פילה לוקוס חגיגי

תיאור המתכון

באדיבות חיים שליו, מסעדת השקד

מרכיבים

סופרה ראשון לציון

אופן ההכנה

מושחים את הפילה במעט מאוד שמן מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל וצולים האש כ- 6-7 מכל צד. במקביל מקפיצים בווק את הירקות עם מעט שמן זית עם תיבול של מלח ופלפל לפי הטעם. לאחר מכן לוקחים את הפילה אחרי הצלייה ומוסיפים אותו לווק לעוד 5 דקות נוספות של בישול עם הירקות המוקפצים.
מחלקים את המנה לשניים ומגישים עם הירקות סביב או לצלחת הגשה אחת עם הירקות מסביב.

המתכון באדיבות
מסעדת השקד חשמונאים 99, תל אביב הצג טלפון
לחם בשר הרצליה אירועים חדש